Skip to content

Izvođači

17.7. U 21:00

Vid Jamnik & Ratko Zjača

Vid Jamnik slovenski je vibrafonist koji je već u ranoj mladosti proglašen čudom te ga je Boško Petrović proglasio svojim nasljednikom. Nedavno je izabran među pet najdarovitijih mladih europskih glazbenika u selekciji europske jazz federacije, a o njegovom sviranju sa svih strana stižu samo sjajne kritike. Gitarist Ratko Zjača naš je najaktivniji internacionalni jazz glazbenik koji je surađivao s najvećim svjetskim glazbenicima, a u prošloj je godini objavio čak tri albuma.

18.7. U 21:00

Vedran Ružić: projekt Libertin

Projekt mladog i nadarenog umjetnika Vedrana Ružića pod imenom Libertin zapravo je jazz predstava u tri čina, kako sam autor kaže. Nastupaju četiri glazbenika i tri suvremena plesača.

Vedran je zapažen na hrvatskoj sceni kao glazbenik i slikar, a vjerujemo da će ovaj nesvakidašnji projekt biti vrlo zanimljiv našim posjetiteljima. Sastav čine odlični glazbenici: Vedran Ružić (bas gitara), Adriano Bernobić (bubnjevi), Hrvoje Galler (klavijature), Jaka Kopač (saksofon) te plesači Marko Kalc, Karolina Suša i Nastasja Štefanić.